Thursday, March 20, 2014

Cik T nak Terbang!


Hello,Readers. Cik T nak terbang. Hehe..Terbang ke kampung mak Cik T.Kat mana?
Bario.

So, Cik T nak pack apa yang patut. Tambahan lagi, ada orang suruh bawakan biskut satu balang untuk diorang. Penat aku cam ni.
Packing baranglah Cik T tak berapa suka. Orang bawa sikit, Cik T boleh pula nak bawa satu almari. Kalau bolehlah. Lagipun, seorang satu beg pakaian sebab barang-barang yang dibawa akan ditimbang termasuklah orang tu juga. Tak taulah sebab Cik T pun first time nak gi Bario.

Betul, first time. Sebab tulah Cik T excited sangat ni. Pasal bab-bab packing memang Cik T tak mahir sangat. Ini pun baru belajar nak packing. Orang tak travel selalu biasalah. Cik T cuma tau gulung baju tu biar ada ruang skit dalam beg. So, Cik T pun cari kat internet tip-tips packing barang untuk travel.

Ada sebab Cik T minat dengan beg besar dan banyak poket. Senang nak banyak travel nanti
Ni bagi yang nak bawa yang dah buka tu tapi better bawa yang botol kecik je senang.

P/S: Cik T pun tak tau berapa lama Cik T akan pergi. Tapi,tunggu je update dari Cik T pasal Bario.

No comments:

Post a Comment