Thursday, March 6, 2014

Kraftangan Sarawak by My Mom



Hah, Engkau.
Rajin Cik T nak update hari ni.
Huhu, bukan apa ambil kesempatan sementara line ok ni.

Ok, sebenarnya Cik T nak buat survey ni. Berkaitan dengan tajuk di atas.
Well, mak Cik T ada buat kraftangan yang berunsurkan manik dan mak Cik T ni juga ada buat crochet. Crochet untuk alas meja. Kalau baju pun ada, simple je design dia.

Ok, back to the topic. Cik T ni kalau boleh nak tolong juallah. Tolong promote kat blog kesayangan Cik T ni. Sebenarnya, mak buat semua ni suka-suka je. Kalau ada orang order, baru dia buat. 

Salah satu dari hasil tangan mak Cik T

Kalau yang macam ni, harga dan tempoh buat ni bergantung dengan size dan coraknya. Ada gak ready stock. Yang ni sederhana je size dia. Boleh jadi beg letak barang.



Hah, necktie pun ada gak.


Kalau yang kecik ni, selalu orang letak kat dalam kereta. Sebagai perhiasan.
Ada banyak lagi, cuma ni je yang Cik T dapat upload. So, apa pendapat korang?

Minta jasa baik korang,ye.





  

No comments:

Post a Comment