Thursday, March 6, 2014

Oh Tidak!!Masalah ni!!

Hello,Readers.

Well, Cik T mungkin tak dapat nak jenguk blog ni selalu.
Ianya disebabkan oleh beberapa perkara yang tak dapat nak dielakkan.
Antaranya, laptop rosak dan line internet yang tak berapa nak sihat.(Banyak orang yang kena masalah line semput-semput je)


Laptop ni pandai je nak rosak time ni. Hari tu ada tanya kawan kat FB pasal kes ni (wah,kes lagi..huhu). Kawan kata window corrupt.
Adush! Apa pulak ni? Cik T bukannya arif sangat pun nak repair sendiri. Nak hantar gi kedai nanti, orang caj mahal pulak. Nasib baik gak kawan Cik T nak tolong tapi masalahnya dia kat Melaka dan Cik T kat Bintulu. Jauh tu.
Hurmmm...Macam mana nak buat ni?

Penyelesaian masalahnya? Kitorang WHATSAPPlah. Cik T pun tunggu je arahan dari kawan Cik T. Tapi, berjam-jam bergelut pun hasilnya masih tak ok. Ada ok sikitlah berbanding screen hitam je lansung tak dapat nak pakai.

So, Cik T minta tolong sesangat kepada sesiapa yang tahu repair windows corrupt ni. Tolong Cik T boleh tak? Minta tunjuk ajar dari sifu yang tahu, tolong Cik T ni.
Cik T nak hantar gi kedai, takut nanti diorang cekik darah pulak.

TOLONG!!!

Oh yes, ada ANNOUNCEMENT !!!
Masa cuti penggal sekolah hujung bulan March ni, Cik T akan terbang ke kampung mak Cik T buat kali pertama. HuHu, betul wak first time ni. Dah masuk 20 tahun lebih, baru dapat balik ke kampung mak. Ok, nak tahu kat mana kampung mak Cik T? Just wait and see update Cik T.

Bubye.



No comments:

Post a Comment