Sunday, April 27, 2014

Aku nak Berceloteh kejap....


Apa Kabar, teman-teman blogger sekalian?Sihat? Mestiler sihat, kan? Cik T pun sihat.
Cik T tengah sibuk cari lagu nak letak dalam belog ni. Yelah, sunyi je belog ni takde lagu.
Tapi, masalahnyer sekarang ni. Bukan lagu tapi line internet ni ha... Asyik nak memboikot Cik T je kerjanyer. Takde kerja lain.. Asal lampu merah je, terpaksalah Cik T refresh balik... sebab quota dah habis katanya. Tapi baru je hari tu dah bayar. Time tengah bulan nanti baru line jadi cam cheetah. Fuhyoo, laju giler kalau time tu line ok.
Kalau dah sampai tahap siput tu, hurmm... tau-tau jelah. Korang mesti paham masalah Cik T, kan? Korang pun tengah alami masalah yang sama juga, kan?
Tu yang nak update belog pun susah. Apalagi FB dengan Twitter. Jarang Cik T nak buka kalau line tak ok.
Nak Blogwalking pun payah.
Hampeh tau. Tu ler ada masa Cik T nak baca novel yang Cik T pinjam dari mak saudara Cik T. Novel apa? Novel "Yes, Boss!".
Dan tengah cari aplikasi mp3 yang  cun, terbaik dan meletop gitu untuk diletakkan kat belog. Korang cadang guna yang mana yer? Nanti Cik T tengok-tengokkan mana yang ok... Kalau boleh yang dapat letak lagu dari Youtube ke?
Ni tengah try SCM Music Player. Entah berfungsi ke tak....Kalau berfungsi, ok tak lagu dia? 
Oklah, Cik T nak tidur. Good Night, teman-temanku. 

No comments:

Post a Comment