Friday, April 18, 2014

Majlis Perkahwinan yang ku Impikan? #pinterest

Hello...!!!!
Ok, update kali ni cuma nak share gambar-gambar yang Cik T dapat dari Pinterest. Dah lama dah taksub dengan dengan Pinterest ni. Baru sekarang nak share. Pinterest ni... dia cam satu 'board' yang kita pinkan nota atau gambar. Cuma yang ni barang confirm tak hilang punya. Banyak DIY, remedy, idea-idea dan etc yang menarik ada kat Pinterest. Jadi, Cik T nak share salah satu daripada board Cik T. 'When Its My Turn to Settle Down' board ni pin dia semua berkait dengan kahwin... saja je Cik T pin kan. Manalah tau come in handy satu hari nanti. Hehe, masih muda lagi nak fikir bab-bab kahwin ni. Semua idea-idea mengenai perkahwinan yang menarik hati Cik T ada dalam board ni. So, Cik T share kat korang sebanyak yang boleh.







Kalau ada yang fandom sangat,boleh ambil gambar kahwin cam nie...Korang memang awesomelah kalau buat.Epic..





Cherry Blossom wedding theme
Tema Hitam & Putih

Ah, tu dia. Nie baru sikit je. Tengah kumpal dan mencari ni. Kalau sampai masa nanti, mesti serabut nak pilih yang mana satu. Yelah kan ni sekali dalam seumur hidup punya event. Umpama Fairytale yang menjadi realiti buat semua wanita tau.




No comments:

Post a Comment