Saturday, June 28, 2014

Cuti Dipanjangkan

Hello, semua.
Aduh, tahu tak selama ni Cik T tak sabar nak tunggu 1hb Julai?
Kenapa? Sebab nak start kerjalah....bukan main semangat dah ni. Dah bersedia dah pun...
Sekali diorang call semalam kata tarikh ditukar ke 16hb sebab hotel belum siap lagi. Huh, kenalah tunggu lagi.... Apa nak buat, kan? At least dah dapat gak kerja. So, tunggu jelah.

Making in progress......Ada sapa-sapa nak  beli  ke atau pun berminat dengan produk krafttangan Sarawak berasaskan manik, cari je Cik T kat belog ni... Crochet pun ada...
P.S: Tersalah tekan butang....then, semua comment yang ada ter'delete'...dahsyatnya kalau tersalah tekan.....

No comments:

Post a Comment