Thursday, July 10, 2014

Ujian yang Diberi oleh- Nya

Hai, Belogku dan Rakan-rakan blogger.
 Lama gak tak jenguk belog lepas start kerja ni. Cik T sibuk dengan training . Tu pasal. Nak focus dalam bidang perhotelan ni sebab Cik T pun memang kosonglah kalau bab hotel ni.
 Pada mulanya memang susah. Biasalah kan pertama kali. Tapi, lama-lama adalah ok sikit. Masih boleh paham lagilah sistem dia ni. Masih boleh diterima oleh otak ku...... Dengan segala dugaan yang diberi, harapnya Cik T takkan mudah berputus asa. 
Lagipun, ni baru je training belum lagi live nye.  Tak mau lah pikir panjang. Nak stress-stress bagai. Buat pening kepala je. Biarlah apa yang nak jadi. Sebab ianya memang lumrah kehidupan, kan. So, asalkan kita dah berusaha tu dah kira ok. Well Done gitu. 
Be a Strong Girl Cik T. Lets Them Hear you ROAR... Cam Katy Perry....

P/S: Mungkin lepas ni agak jarang nak tengok entry Cik T. Tapi, Cik T akan cuba update belog ni. Sebelum kena fokus dulu kat kerja.

1 comment: