Friday, July 4, 2014

Yes! Kerja Akhirnya

Haluu..., Dunia.
Berita gembira baru diterima. Minggu depan dah start kerja. Training dulu.
Ingat haritu start 16hb tapi diorang tukar pula pergi next week. Takpelah. Cik T ok je. Jadi, Cik T nak nikmati saat-saat kebebasan yang Cik T ada sekarang ni sebelum start kerja.


Untuk itu Cik T nak buat puding roti sebagai menyambut berita gembira bercampur gementar campur sedih campur......Haish, dah macam ABC la pulak main cmapur-campur . Huhu, tiada lagi rehat-rehat lepas ni.  Apa-apa pun, FIGHTING Cik T. Kau pasti boleh.

...............

4 comments:

  1. selamat bekerja cik T..nanti belanja kak ana ye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak.....kak ana nak ape? Kek lapis sarawak...hehe

      Delete
  2. selamat bekerja. kerja elok-elok tau. jangan ponteng-ponteng :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq anis. Janji..xkan ponteng punyer...

      Delete