Thursday, February 26, 2015

Cik T Kembali

Hello teman
Hello dunia blog.
Lama kite tak jumpa. Well, jarang Cik T nak update benda dalam ni. Tambah lagi bila busy dan laptop Cik T yang asyik meragam jer tu.

Well bila dah tengok update nie keluar. Maknanya laptop dah ok....dalam makna lainnya,dah beli yang baru.AWESOME......hehehe

Ok, jom share cerita sikit apa yang berlaku selama nie.
Mula-mula.......

Sal kerja. Untuk pengetahuan korang, Cik T dah jadi pekerja tetap kat hotel tu dan plus dinaikkan pangkat lagi. Syukur. Maknanya makin busy larrr diriku ini.....Syukur sangat-sangat sebab Cik T dinaikkan pangkat dar operator kepada reservations clerk. Itu dah kira ok bagi seseorang yang start dari kosong sal bidang hotel ni. Yelah, belajar taklar tinggi mana pun. Pengalaman pasal bidang perhotelan memangla kosong. Tapi syukur kepada Tuhan, rezeki Cik T kat hotel tu murah.

Busy sangat-sangat. Tambah lagi stress. Syukur juga kepada Tuhan, Cik T jenis yang pandai kawal stress lagi. Hehe...puji diri pula. Bah kata teman ku yang sorang nie, "Jangan kerja lama-lama, nanti gila." I like your statement...scorll down...click like gitu.

Bila dah bekerja, of course cerita cinta tak ketinggalan. Hmmm, hanya tinggal kenangan. Kini, Cik T kembali menyendiri. Cewah....dah jodoh tak panjang nak buat cam mana lagi kannnn....Takpe ada masa nanti kite cerita sal tu.Hehehe

Esok, sepatutnya Cik T off day tapi kena turun gak. Kena ikut training masa kecemasan dengan abang-abang bomba. Adui, letih larr...boleh ponteng tak? Kecualilarr...kalau abang bomba yang hensem nak beri bantuan kecemasan nanti kalau Cik T pengsan.....hahaha...gatal kau nie nyah..

K. Chow dulu. Nak rehat, nak tido....See you again sayang-sayang semua. Good night




No comments:

Post a Comment